Lahksmi webshop
Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Cornelis Trooststraat 22 | 1072 JE Amsterdam (De Pijp) | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

Beauty arrangement voor zwangere vrouwen

Wanneer je in verwachting bent, kan je lichaam wel wat extra’s gebruiken. Lijkt het je niet heerlijk om alle aandacht te krijgen in een periode van je zwangerschap als de vermoeide benen, dikke voeten, en een onrustige huid om aandacht vragen.

 

Een beauty arrangement is een ideale oplossing voor al deze problemen. Een ontspannende ervaring om ten volle van te genieten.

 

Het arrangement bestaat uit:

Gezichtsbehandeling
Intense reiniging,, lichte peeling, ontspannende gezicht, nek en schouder massage, hydraterend masker, aangepast op jouw huidtype, verzorgende crème.

Botanical Beauty Pedicure

100% natuurzuiver en biologische producten, ideaal voor probleem -en beschadigde huid en voor vrouwen die in verwachting zijn. 


Energy boost manicure

Dit is een manicure die niet alleen een natuurlijke glans geeft maar  voedt ook de nagels met ingrediënten als creatine, bijenpollen vitamine A+E en silica uit de Japanse zee. Deze manicure wordt aanbevolen voor zwakke, broze, beschadigde en gespleten nagels en is absoluut ook veilig voor zwangere en zogende vrouwen.


Afsluiting met een drankje en een cadeau voor de aanstaande baby.


Nu voor slechts € 139,-

 

Beaty behandleing voor zwangere vrouwen

 

 

Het cadeau voor de baby


MILDE SHAMPOO & WASGEL MET VLASBLOEMEN 500 ml.
Praktische shampoo & wasgeel, ideaal voor dagelijks gebruik en voor de eerste maanden.
De gel heeft een mild reinigende werking voor huid en haar en respecteert de kwetsbare huidopbouw van baby's en jonge kinderen.
Het verzorgt en bevochtigt de huid op een milde en aangename manier. De reinigende bestanddelen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun mildheid en biologische afbreekbaarheid. De PH-waarde is perfect afgestemd, ook op de huid van pasgeborenen. Extracten van organische Calendula en kamille zorgen dankzij hun natuurlijk hydraterende en kalmerende werking voor een intense, helende behandeling.
Lijnzaadolie en kaasjeskruid hydrateren en versoepelen de huid, zodat deze effectief beschermd wordt tegen irritaties en roodheid.


De Milde Shampoo & Wasgeel met Vlasbloemen prikt niet in de ogen, en maakt het haar makkelijk kambaar.
Voor een schone, vertroetelde, mooie en blije baby!