Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Top Naefflaan 33 | 1183 BP Amstelveen | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage in AmstelveenBindweefselmassage is een pittige behandeling, zeker niet “pijnloos”. Toch is eer zeer populaire behandelingen.


Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat vanbinnen, uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine.
Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat eruit als het ware. De huid wordt slapper wat tot het gevolg heeft: rimpels!

 

De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is geschikt als rimpel en littekenbehandeling.


Het is zeer belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgeoefend op de middelste en onderste huidlaag.
Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd.


Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot cel vernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.


Een cosmetisch bindweefselmassage werkt cel vernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit.

 

Welke resultaten kan ik van een Bindweefselmassage verwachten?

 

Bindweefselmassage (60 min.)
Bestaat uit: reiniging, peeling, bindweefselmassage, ultrasoon, hydraterende ampul, kalmerende masker en verzorgende crème.

Prijs: € 65,-

 

Korte kuur

Drie behandelingen van ieder 60 minuten

Prijs: € 190,-

 

Normale kuur

Zes behandelingen van ieder 60 minuten

Prijs: € 370,-