Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Top Naefflaan 33 | 1183 BP Amstelveen | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

Beauty arrangement Cleopatra

Cleoptra gezichtsbehandeling

 

Cleopatra staat bekend als een van de mooiste vrouwen uit de geschiedenis.


Lange tijd wist ze zich met behulp van haar schoonheid en haar charmes staande te houden in een mannenwereld.
Volgens de legende gebruikte Cleopatra al havermout om haar huid mooi te houden en als we de geruchten mogen geloven, was zij een toonbeeld van schoonheid. En wat blijkt? Havermout kán inderdaad helpen bij je huidverzorging. Dus als je even niets anders in huis hebt, is het een prima ingrediënt voor een home-made scrub of masker.


Rozenwater is een beauty geheim van vrouwen over de hele wereld. Het gebruik van rozenwater dateert uit het oude Egypte, toen Cleopatra (ja, ’s werelds meest legendarische schoonheidskoningin) het natuurlijke product al in haar huidverzorging regime gebruikte.


Arrangement:

reiniging van gezicht, nek, schouders, decolleté, handen en voeten, speciale anti-aging scrub, epileren, amandelzuur peeling op het gezicht, handen en voeten scrub, ontspannende gezicht, nek, decolleté, voeten en handmassage met rijke anti-aging olie, golden masker op het gezicht, keratine handen en voeten masker, reiniging, gezichtsmassage met gouden lepels en serum, oogcompressen met rozenwater, anti-aging serum en crème.

Prijs: € 95,-

 

Cleoptra behandeling

Cleoptra schoonheidsbehandeling