Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Top Naefflaan 33 | 1183 BP Amstelveen | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

Kumari verstevigende gezichts en -lichaamsbehandeling

Een intensieve verstevigende anti-aging behandeling

 

Kumnari behandeling

De KUMARI-productenlijn bestaat uit verstevigende producten voor alle delen van het lichaam. Ze zijn daarnaast ook zeer goed te gebruiken als anti-aging voor bijvoorbeeld hals, decolleté, bovenbenen en bovenarmen.


De KUMARI-producten versterken de natuurlijke weerstand van de huid, ze herstellen de huidspanning en repareren schade in het bindweefsel. Deze producten bevatten kostbare natuurlijke ingrediënten zoals: alpha-hydroxy-zuren uit mango en passiebloem, microalgen en polysachariden die verslapping tegengaan, extract van Meristotheca dakarensis (een rood zeewier uit Senegal), extracten van gierst, lijnzaad en haver, plantaardige oliën en shea-boter, tarwekiemolie, arganolie, zonnebloemolie, jojoba-olie, muskusroos olie en essentiële oliën van lavendel, ylang ylang, oranjebloesem en patchoeli geven een stevige en mooie huid.


Behandeling (75 min.):

huidanalyse, reiniging van gezicht, hals, decolleté ,en gekozen gedeelte van het lichaam, droge lichaam scrub met Garshan handschoenen, AHA Peeling-gel, epileren, onzuiverheden verwijderen, liftende bindweefselmassage (gezicht, hals, decolleté en gekozen gedeelte van het lichaam)met Kumari voedende olim serum, verstevigende peel-off masker, voetmassage, Firming Kumari crème op het lichaam en afsluitende gezicht anti-aging verzorging.
Prijs: € 75,-Behandeling inclusief sauna en douche (110 min.)
Prijs: € 89,50,-

Het resultaat:

Onmiddellijk zachte en soepele huid, perfect gevoed en gehydrateerd, gladder en meer getonifieerd. Een ultra-effectieve behandeling die in staat is om significant in te grijpen in de mechanismen die betrokken zijn bij de vorming van striae. Dag na dag hervormt en verstevigt het de kritieke gebieden. Zelfs de borsten en het decolleté behouden langer hun schoonheid en herstellen hun hydratatie en stevigheid.

 

Kumari gezichtsbehandeling