Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Top Naefflaan 33 | 1183 BP Amstelveen | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

Over LAKSHMI

De stress van het moderne leven, vervuiling en het gebruik van agressieve cosmetica is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering en gezondheidsproblemen. Om deze reden ontwikkelt Lakshmi uitsluitend natuurlijke producten gemaakt van gezonde, veilige en effectieve plantaardige bestandsdelen. 

Lakshmi

Lakshmi is gevestigd in Verona (Italië) en is al meer dan 20 jaar actief in de natuurlijke cosmetica en welzijn. Na een Ayurvedische cursus in New Dehli leerde Franco (oprichter van LakShmi) de bijzondere waarde van de Ayurveda (Indiase natuurgeneeskunde) kennen. Op deze cursus ontdekte hij o.a. hoe de geur van essentiële oliën effect heeft op het balanceren van de dosha’s (Vata, Pitta en Kapha). Dit was het moment dat hij op het idee kwam om verzorgingsproducten van planten, kruiden en bloemenextracten te produceren die Vata, Pitta en Kapha in balans brengen en harmoniseren. 

 

De droom om volledig natuurlijke cosmetica te produceren werd door iedereen onmogelijk gehouden. Vastberadenheid leidde echter tot het openen van een klein cosmetisch laboratorium (70 m2) in Toscane. Vandaag de dag heeft het laboratorium van Lakshmi een oppervlakte van bijna 1000 m2 en produceert zij meer dan een miljoen producten per jaar. De producten zijn volledig natuurlijk en o.a. door de ICEA gecertificeerd.

 

Lakshmi producten zijn met vreugde gemaakt omdat: 


Lakshmi logo