Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Top Naefflaan 33 | 1183 BP Amstelveen | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

Power Bioactieve Vitamine C behandeling (60 min.)

Dit is een huidverbeterende behandeling.
Deze behandeling geeft de huid weer een gezonde kleur en verstevigd de huid.

Vitamoine C behandeling in Amstelveen


De combinatie van een milde (fruit)zuur peeling met HYALURON en vitamine C zorgt voor een maximale tolerantie van deze anti-aging peel.

 

“Bioactieve vitamine C, speciaal voor de huid.”


Indicaties:
1.Collageenaanmaak en versteviging
2. Verhelderen van hyperpigmentatie
3. Frissere en gladdere teint
4. Rosacea
5. Verhoorning
6. Vroegtijdige huidveroudering
7. Gevoelige huid
8. Onderhoudsbehandeling

 

Contra-indicaties:
Er zijn geen contra-indicaties voor cosmetische vitamine C. De huid kan iets droger aanvoelen dan normaal na het gebruik van cosmetische vitamine C.

 

Wat doet vitamine C voor de huid? Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.  Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren.


Zuurstof en vrije radicalen Vitamine C is een antioxidant. Het beschermt de huidcellen tegen vrije radicalen door deze te neutraliseren. Vrije radicalen zijn kleine, uiterst actieve, agressieve deeltjes die veel schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsel. Zij doen dit door middel van oxidatie. Tekenen van huidveroudering worden veroorzaakt door vrije radicalen, zoals hyperpigmentatie, huidverslapping en rimpels. 

 

Zodra Ascorbic acid wordt opgelost in water, gaat het oxideren wanneer het in aanraking komt met zuurstof. Dit gebeurt niet direct, maar wel binnen enkele uren.  Wanneer dit gebeurt, wordt Ascorbic Acid juist een pro-oxidant in plaats van een antioxidant. Een pro-oxidant is een vrije radicaal die de huidcellen aantast, een antioxidant beschermt de huidcellen juist.


Power Bioactieve Vitamine C behandeling:

Reiniging, scrub, eventuele onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht, nek en schouders massage met anti-aging olie, Vitamine C masker, Power Bioactieve Vitamine C, hydraterende serum en verzorgende SPF-crème.
Prijs: € 65,-