Lahksmi webshop
Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Cornelis Trooststraat 22 | 1072 JE Amsterdam (De Pijp) | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

Wimpersextensions 

Wimperextensions zijn (valse/nep) wimpers die aan de eigen wimpers worden vastgemaakt.


Er zijn meerdere soorten wimperextensions welke allemaal weer een ander resultaat geven. Op elke wimper wordt één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. Er zijn veel verschillende soorten wimperhaartje die variëren in lengte en krul.

Wimperextensions bij Naturel Amsterdam

Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren. Gemiddeld worden wimperextensions na 3 weken opgevuld. In principe kun je alles met je wimperextensions. Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken, etc. Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna kan wel tot gevolg hebben dat de wimperextensions iets sneller los laten.

 

Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Probeer de eerste 2 dagen, na het laten zetten van wimperextensions, bij het douchen de wimper niet nat te laten worden. Daarnaast is het af te raden om in de ogen te wrijven. Pas op met reinigingsproducten op oliebasis.

 

De voordelen van wimperextensions:

 

Nieuwe set wimperextensions

Prijs: € 45,-

Opvullen 2 weken

Prijs: € 20,-

Opvullen 3 weken

Prijs: € 25,-

Wimperextensions verwijderen

Prijs: € 15,-