Lahksmi webshop
Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Cornelis Trooststraat 22 | 1072 JE Amsterdam (De Pijp) | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

Mesopen therapie

Mesotherapie is een behandeltechniek voor zowel het gezicht, de hals als het decolleté waarbij de huideigen stof Hyaluronzuur met behulp van een Meso-Pen in kleine hoeveelheden in de huid wordt aangebracht om fijne lijntjes en rimpeltjes te vervagen.


Door het inbrengen van de actieve, huideigen stof Hyaluronzuur worden cellen van de lederhuid aangezet tot het aanmaken van collageen. Door de aanmaak van collageen te stimuleren, wordt het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch. Bovendien heeft Hyaluronzuur de eigenschap veel vocht vast te kunnen houden waardoor de huid goed wordt gehydrateerd. Je huid voelt gladder en steviger aan en zal minder snel verslappen. 


Het inbrengen van het Hyaluronzuur gebeurt met behulp van de Meso-Pen, een geavanceerd apparaat dat oppervlakkige prikjes (2mm diep) in de huid geeft.

 

Mesopen herapie

Behandeling (60 min.)

Huidanalyse, grondige huidreiniging, peeling, Hyaluron serum, Mesopen behandeling, kalmerende masker, dag/nacht verzorging.

Prijs: € 67,50

 

Extra’s:
Mesopenl hals en decolleté (15 min.)

Prijs: € 20,-

Oogvliesmasker (15 min.)
Prijs: € 15,-